Saules paneļu uzstādīšana: Ko ņemt vērā?

Domājot par veidiem, kā samazināt elektroenerģijas izmaksas, daudzi privātmāju un uzņēmumu īpašnieki apsver iespēju izmantot saules paneļu sniegtās priekšrocības. Saules paneļi ir šobrīd populārs risinājums, tie ir pieejami plašā izvēlē, un atšķiras jaudas, veida, kā arī citu parametru ziņā. Būtisks aspekts ir arī saules paneļu cena, tomēr, lai izdarītu labu ilgtermiņa izvēli, izmaksas ir svarīgi vērtēt kopā ar citiem kritērijiem.

Ko ņemt vērā pirms saules paneļu iegādes?

Lai saprastu to, vai saules paneļu uzstādīšana atmaksāsies, vispirms jāizvērtē savas vajadzības un vidējais elektroenerģijas patēriņš mājsaimniecībā vai uzņēmumā. Jāņem vērā, ka saules paneļi ir efektīvs risinājums tad, ja elektroenerģijas patēriņš ir salīdzinoši augsts.

Elektroenerģijas patēriņu svarīgi zināt arī tādēļ, ka tas ļauj izvēlēties atbilstošu saules paneļu jaudu. Tas ir svarīgi, lai atrastu efektīvāko ilgtermiņa risinājumu un lieki nepārmaksātu.

Kur un kā uzstādīt saules paneļus?

Pareiza saules paneļu uzstādīšana ļauj pilnvērtīgi izmantot saules paneļu sniegtās iespējas un efektivitāti.

Visbiežāk saules paneļi tiek uzstādīti uz ēkas jumta. Pirms tam ir svarīgi novērtēt jumta atbilstību uzstādīšanas prasībām. Svarīgs aspekts ir arī virziens un slīpums. Saskaņā ar aprēķiniem, lielāka atdeve no saules paneļu uzstādīšanas būs tad, ja saules paneļi tiks izvietoti jumta dienvidu pusē.

Lai noteiktu labāko vietu saules paneļu uzstādīšanai, palīgā nāk modernās tehnoloģijas. Sazinieties ar zinošiem speciālistiem, lai uzzinātu vairāk par saules paneļu uzstādīšanu Jūsu privātmājā vai uzņēmumā.

“Baltijas Elektro Sabiedrība” – kvalitatīvi risinājumi visām prasībām

Ja apsverat saules paneļu uzstādīšanu, ieskatieties uzņēmuma “Baltijas Elektro Sabiedrība” piedāvājumā.

“Baltijas Elektro Sabiedrība” ir viens no vadošajiem elektrovairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, kā arī vienīgais starptautiskais šāda tipa uzņēmums valstī. Šajā nozarē “Baltijas Elektro Sabiedrība” darbojas jau 30 gadus, no tiem 25 gadus ietilpst Würth grupā.

Uzņēmums nodrošina risinājumus ārējo un iekšējo inženiertīklu un apgaismojuma izbūvei, ūdensapgādei, kā arī telekomunikācijām. Viena no jaunākajām uzņēmuma darbības jomām ir saules paneļu uzstādīšana privātmājām, pašvaldības iestādēm un uzņēmumiem, kā arī saules parku ierīkošana. Vairāk informācijas www.be.lv.